CSL PHOTOGRAPHY

CSL PHOTOGRAPHY

Karácsony 30 fokban

2016. december 24. - csl.photography

...hogy milyen 30 fokban karácsonyozni? ...hogy is fogalmazott kis feleségem? ...szürreális. Nincs hó, nem pustol a szél, nincs fenyő illat a lakásban. Bár a boltok az utcák vastagon karácsonyi díszben ragyognak, csodaszépen kivilágított környezetben költheted a pénzedet, de mégsem olyan...  A fiatalok mikulás sapiban szörföznek, az autókat Rudolf a rénszarvasnak öltöztetik piros gombóc orral, barna agancsokkal.... de mégsem olyan... Hangulata van, de nagyon más. Nekem nagyon nem hiányzik a hideg, de most el kell ismernem elég nehéz felvenni a ritmust akár csak egy napra is. Karácsonyi céges partin voltam, ahol az emberek mezítláb egy szál gatyában/pendelyben, napszemüvegben szürcsölték a koktélokat a füves bowling pálya mellett. Határozottan élveztem, hogy nem fagy le a lefagyni valóm, de minden volt csak nem karácsonyi hangulat. Mindent összevetve jól érzem magam, de egy csepp autentikus karácsony azért jól jönne legalább egy estére, utána jöhet vissza a 30 fok. :-)

Gyermekemmel díszítettük a fenyőnket (Made In China), aggatjuk fel a sok csillogó gömböt, mikor rájöttünk, hogy nincs a fa tetejére semmink. Csúcsdísz hiányában egy zöld masnit kötöttem a fa ékének. Olyannyira megtetszett, hogy gyorsan le is kattintottam. Az 50mm-es optika egy közgyűrűvel tökéletes megoldást biztosított. Ezzel a felvétellel kívánok Nagyon Boldog Karácsonyt Mindenkinek.

2000-1382.jpg

üdv

csl

 

Az ezen a blogon megjelenő képek, zenei szerzemények szerzői jogvédelem alatt állnak, felhasználásuk előtt az alkotó előzetes hozzájárulása szükséges.

A bejegyzés trackback címe:

https://cslphotography.blog.hu/api/trackback/id/tr6712070711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása