CSL PHOTOGRAPHY

CSL PHOTOGRAPHY

MAG - Disappear

2016. április 09. - csl.photography

2016. április 8.-án megjelent a MAG zenekar Disappear című kislemeze (EP). Az album mindösszesen három számot tartalmaz, amiből kettő MAG szerzemény, a harmadik szám a Metallica egy 30 éves klasszikusa a MAG zenekar feldolgozásában. Ez a lemez gyakorlatilag a 2013-ban megjelent Systematic Disorder anyag folytatása. Ezek a számok akkor nem kerültek fel a lemezre.

Számomra nagyon különleges ez a kis album. Hosszú-hosszú éveket zenéltem együtt a srácokkal, felejthetetlen, kitörölhetetlen emlékeket, élményeket kaptam ettől az igen kreatív kis csapattól. Együtt fejlődtünk, tanultunk az évek során. Úgy érzem a Dust And Butter szám tökéletesen reprezentálja a zenei világunkat, amit mi négyen megalkottunk. Szerencsére a zenekar zakatol tovább, helyemet Varga Máté vette át, az alkotó munka remélhetőleg töretlenül folytatódik.

A felvételek a hajdúszoboszlói Rock Spa Stúdióban (www.rockspastudio.com) készültek, Ferenczi Tibi barátunk segítségével. A keverést és a masterelést a fiúk már nélkülem csinálták végig, remek munkát végeztek.

A borítót már itt Ausztráliában szerkesztettem, különlegessége, hogy a képek a Maroubra Beach-en készültek. A lyukacsos szikla és az egyik szörfös kép van összemixelve, majd megfűszerezve egy kis képfeldolgozó hókusz-pókusszal. A belső borító hátterébe egy pálmafa törzsének érdekes textúráját illesztettem be. A tagokról a felvételeket azon a bulin kattintottam, ahol utoljára játszottam és ahol Máté átvette a mély hangok birodalmát.

Köszönöm fiúk a felejthetetlen éveket.

 cover1.jpg

cover2.jpg

A számokat a bandcamp-en lehet meghallgatni.

http://magzene.bandcamp.com/album/disappear

Jöjjön néhány koncert felvétel. A képek a debreceni Roncsbárban készültek.

2000-ka-2308.jpg

 2000-ka-2646.jpg

 2000-ka-2531.jpg

 2000-ka-2299.jpg

2000-ka-2833.jpg

 üdv

csl

Az ezen a blogon megjelenő képek, zenei szerzemények szerzői jogvédelem alatt állnak, felhasználásuk előtt az alkotó előzetes hozzájárulása szükséges.

A bejegyzés trackback címe:

https://cslphotography.blog.hu/api/trackback/id/tr878573572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása