CSL PHOTOGRAPHY

CSL PHOTOGRAPHY

The Spit

2016. szeptember 18. - csl.photography

Nándikám, mert reklamáltál (ööö jogosan). A nap süssön a golyó fejére... :-)

Bocsi, egy kicsit eltűntem. Munkahelyet váltottam, ami teljesen átalakította az életemet, életünket és nem feltétlenül jobb irányba. Persze azért előnye is van az új munkahelynek, de nem sok, ennek fényében most megint váltani készülök. Remélem ez jobb lesz. Az átprogramozódott életemnek egyik hátulütője, hogy nem jutott időm fényképezni. El kell, hogy mondjam nagyon rosszul érintett.

Előző hétvégén a szokásos hétvégi bevásárlás előtt megálltunk egy órácskára a kedvenc helyemen. The Spit-nek hívják. A Spit Road és a Spit Bridge az egyik fő közlekedési ütőere az északnak tartó forgalomnak a partmentén. Igen, forgalmas a nap minden pillanatában. Mosman felől az út lekanyarog az öbölbe, ahol a hídon keresztül haladunk a kikötőn, majd ismét hegynek felfelé autózhatunk. Ez a híd is felnyitható, hogy a kecsesen magas vitorlások gond nélkül át tudjanak menni alatta. Szinte minden reggel és este átmegyek rajta, talán ez a legszebb rész a városnak. Természetesen a kikötőnél étterem, park, játszótér és minden csodás dolog megtalálható.

A képek 12mm-es optikával készültek, az első kettő két képes panoráma, a második két kép két képes vertoráma.

2000-csl7223-pano.jpg

2000-csl7225.jpg

A következő barifelhőket egy nagyon kedves barátom kislányának küldöm, hogy gyógyuljon meg mihamarabb.

2000-csl7232-pano.jpg

2000-csl7235-pano.jpg

Nagyon sokszor megállok itt hazafelé menet csak 5 percre, kicsit kiüríteni a fejemet a napi marhaságok után. Egyik délután hazafelé a csodálatos naplementében egész véletlenül a fényképező masina is nálam volt.

A képek 35mm-es optikával készültek, természetesen panorámák.

2000-csl8437-pano.jpg

2000-csl8448-pano.jpg

2000-csl8457-pano.jpg

2000-csl8468-pano.jpg

üdv

csl

 

Az ezen a blogon megjelenő képek, zenei szerzemények szerzői jogvédelem alatt állnak, felhasználásuk előtt az alkotó előzetes hozzájárulása szükséges.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cslphotography.blog.hu/api/trackback/id/tr5611696953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása