CSL PHOTOGRAPHY

CSL PHOTOGRAPHY

Végre valahára...

2016. március 28. - csl.photography

Kedves Olvasó...

Egy barátom már elég rég felvetette (talán magára ismer), hogy miért nem csinálok egy internetes felületet, amin megosztom az élményeimet, megmutathatom a világot, ahogyan azt a fényképezőgépemen keresztül látom. Sokáig gondolkodtam rajta, hogy milyen formában kellene a nagyközönség elé tárni a képeimet, hát talán eljött a pillanat és elindítom ezt a blog-ot, hogy akit érdekel az elolvashatja, megnézheti mindazt, ami a szemem és a kamerám elé kerül.

Egy kis időutazással fogom kezdeni, visszaugrunk a múltba úgy három hónapot és remélhetőleg elérkezünk majd a jelenbe és akkor az aktuális események kerülnek majd reflektorfénybe.

2016. január elején, egy esős reggel, leszállt egy Airbus 380 Sydney, Kingsford Smith repülőterén.

 

2000-repul_a_balna-3431.jpgfolytatása következik...

üdv

csl

Az ezen a blogon megjelenő képek, zenei szerzemények szerzői jogvédelem alatt állnak, felhasználásuk előtt az alkotó előzetes hozzájárulása szükséges.

A bejegyzés trackback címe:

https://cslphotography.blog.hu/api/trackback/id/tr248531526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása