CSL PHOTOGRAPHY

CSL PHOTOGRAPHY

1000

2016. április 28. - csl.photography

Kedves Olvasó,

Kereken egy hónapja, hogy útnak indítottam ezt a kis blogot és el kell, hogy mondjam minden várakozásomat felül múlta az az érdeklődés, amit iránta tanúsítottatok. Álmomban sem mertem volna gondolni, hogy egy hónap alatt 1000 lapletöltés lesz. Nagyon meglepett, ugyanakkor nagyon jólesik, hiszen ez azt jelenti, hogy talán nem is olyan rossz amit itt összekalapáltam.

Nagyon köszönöm mindenkinek.

csl-portrait-3.jpg

Az exponáló gombot ennél a képnél egy nagyon kedves barátom Borbély Tamás nyomta meg (köszi Tomi), akitől nagyon sokat tanultam a fényképezésről, a fényekről, az árnyékokról, a színekről. A koncepció és az utómunka tőlem származik.

üdv

csl

Az ezen a blogon megjelenő képek, zenei szerzemények szerzői jogvédelem alatt állnak, felhasználásuk előtt az alkotó előzetes hozzájárulása szükséges.

A bejegyzés trackback címe:

https://cslphotography.blog.hu/api/trackback/id/tr548669760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása