CSL PHOTOGRAPHY

CSL PHOTOGRAPHY

Szilveszter

2016. december 31. - csl.photography

Eljött az év utolsó napja. Természetesen itt Sydneyben is óriási tűzijátékkal búcsúztatják az óévet, köszöntik az elkövetkezőt. Két tűzijátékot tartanak, egyet 21:00 órakor a gyerekeknek, merthogy ők nem igazán tudnak sokáig fent maradni. A másikat annak rendje és módja szerint éjfélkor lövik. Az elő tűzijáték kisebb, szerényebb és nem a nagy hídról indítják a rakétákat. Mi ezt a kisebbet választottuk és azt is csak innen a Mosman kikötő felől néztük. Tanulva a VIVID tömegnyomorából, kihagytuk belvárost, nem volt kedvünk szardíniát játszani.

Az alábbi felvétellel kívánok Mindenkinek Boldog Újévet.

2000-1475-szilveszter.jpg

üdv

csl

 

Az ezen a blogon megjelenő képek, zenei szerzemények szerzői jogvédelem alatt állnak, felhasználásuk előtt az alkotó előzetes hozzájárulása szükséges.

A bejegyzés trackback címe:

https://cslphotography.blog.hu/api/trackback/id/tr7812085889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása